Fond de ten compact – cea mai buna alegere pentru portfard

Un fond de ten compact este alegerea ideala cand vine vorba de mici retusuri, ori de aplicarea rapida a machiajului. Este tot un fond de ten, insa dupa cum sugereaza si numele, este compact, ceea ce inseamna ca aveti parte de mai putn produs, sub o forma care faciliteaza acoperirea imperfectiunilor. Precum sintagma less is more, cam asa functioneaza si tejnologia din spatele fondurilor de ten compacte. Consistenta acestora este ceva mai groasa, mai densa, ceea ce inseamna ca nu necesita o cantitate mare de aplicare.

Majoritatea fondurilor de ten compacte vin la pachet cu o oglinda atasata si un aplicator, de cele mai multe ori sub forma unui buretel. Acest aplicator este perfect, deoarece se poate pune la loc in ambalajul produsului si faciliteaza aplicarea. Puteti, de asemenea, opta si pentru o pensula sau pentru un buretel sub forma de lacrima, insa pierdeti din eficienta si utilitatea fondului de ten compact. Un astfel de produs este creat special pentru a fi luat cu dumneavoastra in deplasari, in geanta, ori in portfard. Daca simtiti nevoie sa impachetati si produse de aplicare specifice, cel mai bine va intoarceti si la fondul de ten clasic, in flacon de sticla.

Recomandari de fond de ten compact

Fond de ten compact Clarins

Fondul de ten compact de la Clarins este un produs luxuriant, rezistent si ideal pentru retusuri sau chiar pentru realizarea unui machiaj complet. Vine intr-o caseta eleganta, alaturi de un buretel aplicator si o oglinda generoasa, in care va puteti uita pentru a va verifica machiajul. Este un produs bun, compact si cu o rezistenta de invidiat.

Fond de ten compact Clarins

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Clarins?

Fond de ten compact Dermacol

Un fond de ten compact Dermacol este accesibil ca pret si usor de utilizat. Acesta este intr-un ambalaj modern, feminin si frumos colorat. Este compus din doua parti, cea cu produs si oglina, si cea cu aplicator. Are un design compact, avand o greutate de doar 2.6 g. de produs.

Fond de ten compact Dermacol

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Dermacol?

Fond de ten compact Dior

Fondul de ten compact Dior este un produs ideal pentru machiajul complet al fetei si acoperirea rapida a imperfectiunilor. Ambalajul este unul elegant, iar produsul va va ajunge pentru mult timp. Acest produs dispune si de un aplicator sub forma de buretel si o oglinda generoasa pentru retusuri.

Fond de ten compact Dior

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Dior?

Fond de ten compact Kiko Milano

Un fond de ten compact Kiko Milano este ideal pentru portfard, deoarece are dimensiuni mici, dar si o oglinda si un aplicator, fiind tot ceea ce aveti nevoie pentru a va machia si pregati de o noua zi. Design-ul este unul elegant si modern, ambalajul oferind reflexii impresionante.

Fond de ten compact Kiko Milano

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Kiko Milano?

Fond de ten compact Lancome

Acest fond de ten compact de la Lancome face parte din colectia de produse din gama Idole. Este un fond de ten usor, cu aspect aerat, usor de aplicat cu ajutorul unui buretel sau a unei pensule dense. Are un design compact, feminin si usor de adaugat in portfard sau in geanta.

Fond de ten compact Lancome

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Lancome?

Fond de ten compact Max Factor

Fondul de ten compact de la Max Factor este o alegele accesibila, fiind disponibil in online la un pret bun is intr-o gama variata de nuante, potrivite tonalitatii si tipului dumneavoastra de ten. Spre deosebire de celelalte produse prezentate, nu dispune de un aplicator sau de oglinda.

Fond de ten compact Max Factor

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Max Factor?

Fond de ten compact Pupa Milano

Fondul de ten compact Pupa Milano are un aspect modern si contine destul produs incat sa il puteti lua cu dumneavoastra in deplasari fara probleme. Se aplica usror, acopera imperfectiunile si rezista ore in sir, deoarece are un aspect matifiant, insa nu se simte precum o masca pe ten.

Fond de ten compact Pupa Milano

Vrei sa cumperi Fond de ten compact Pupa Milano?

Nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.