De ce conteaza atat de mult pentru femeile din ziua de astazi propria imagine?

Aparente sunt inselatoare, dar acestea sunt si propria noastra carte de vizita. Vrem sau nu vrem sa recunoastem, modul in care ne prezentam spune totul despre noi ca urmare a faptului ca prima impresie mereu conteaza.

Atunci cand vorbim despre modul de prezentare vorbim despre tot pachetul, iar modelele de videochat stiu acest lucru. Nu ne referim doar la aspectul fizic, ci si la modul in care vorbim, postura pe care o avem, mai concret comportamentul nonverbal.

Pentru a a crea chimie chiar si acolo unde in mod normal nu ar exista, este nevoie de ore de antrenament in ceea ce priveste: postura, atitudinea, cuvintele folosite, modul de exprimare, mimica, gestica, privirea, zambetul, etc. Tot acest pachet de abilitati si calitati care intra in categoria de comportament nonverbal trebuie cunoscut si aplicat de catre o femeie pentru a putea face fata intr-o lume a barbatilor.

Modelele de videochat din cadrul celui mai prestigios studio de videochat sunt pregatite de catre traineri profesionisti pentru a arata mereu impecabil din orice punct de vedere. In functie de segmentul de videochat pe care activeaza: videochat adult, videochat non adult, videochat glamour, modelele isi aleg tinuta corespunzatoare si atitudinea perfecta, iar acest lucru atrage membrii, ceea ce inseamna ca se incaseaza bani.

De ce este importanta propria imagine pentru femei?

Atunci cand arati bine, te simti bine. Foarte multe femei aleg sa se aranjeze pentru a se simti mai bine si nu pentru a impresiona. Dar, atunci cand o femeie face parte dintr-o lume a barbatilor, nu se aranjeaza doar pentru a se simti bine, ci si pentru a se impune.

Tinuta pe care o alegem, inclusiv cromatica aleasa, spune totul despre noi si despre starea pe care o avem in ziua si in momentul respectiv. De aceea ne imbracam diferit in functie de locul si de persoanele cu care ne vedem.

Spre exemplu, in videochatul adult, modelele aleg sa se imbrace provocator pentru a putea atrage privirile membrilor. Pe langa tinuta provocatoare, culorile acesteia sunt atent alese: nuantele trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii, cu atitudinea modelului si cu ceea ce ea doreste sa transmita – psihologia culorilor este foarte importanta. Dupa tinuta, urmatorul pas este atitudinea si micile gesturi. Cu toate acestea, pentru ca membrii sa ramana atrasi intr-o conversatie, modelele de videochat trebuie sa aiba si vorbele necesare la ele.

Femeile sunt cea mai puternica arma a lumii, pentru ele s-au pornit lupte si chiar razboaie, despre ele s-au scris poezii, cantece si povesti. Astfel ca, acest simbol a tot ce inseamna frumos, enigmatic, senzual trebuie sa isi pastreze mereu statutul, deci imaginea.

Nu exista comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.