Cum sa iti alegi o trusa de machiaj profesionala

Chiar daca nu sunteti un make up artist de exceptie, orice femeie isi doreste sa aiba propria trusa de machiaj profesionala, care sa o ajuta sa isi puna in evidenta trasaturile si personalitatea.

Strategia cea mai buna este sa va concentrati asupra calitatii si sa cautati preturi medii. Paletele de culori pot fi putin coplesitoare si confuze, deoarece exista atat de multe culori diferite si este posibi sa nu stiti ce sa faceti cu ele. Dar paletele sunt o alternativa minunata de a cumpara o gramada de culori unice, deoarece nuantele sunt proiectate sa lucreze impreuna. Luati in considerare daca culorile luminoase si sclipitoare sunt ceea ce aveti nevoie cu adevarat sau mai bine investiti banii in culori neutre.

Alegerea unei nuante de fard de ochi care functioneaza pentru dvs. poate fi un proces dificil, mai ales daca nu sunteti tipul de a purta frecvent machiajul ochilor. Exista mii de culori diferite intr-o multitudine de nuante si incercarea de a gasi doar una care arata bine se poate simti coplesitoare.

Din fericire, pentru a alege trusa de machiaj profesionala potrivita pentru dvs puteti utiliza culoarea ochilor, tonul pielii si culoarea parului ca baza pentru a gasi nuanta perfecta pentru a va completa aspectul. Nu este vorba de o suprasolicitare!

1. Recomandari de trusa de machiaj profesionala in functie de culoarea ochilor

Make Up Revolution Life On the Dance Floor

Incercati sa mergeti mai usor pentru ochii albastri. Utilizarea de nuante mai intunecate va distrage atentia de la ochi, in loc sa le intensifice. Tonurile neutre, cum ar fi coralul, sampania sau gri-brun regasite in paleta Make up Revolution, vor functiona cel mai bine.

trusa de machiaj profesionala revolution ochi albastri

Vrei sa cumperi Make Up Revolution Life On the Dance Floor?

Sleek Make Up Vintage Romance

Incercati sa utilizati culori muscate pentru ochii verzi. Ochii verzi, in general, se evidentiaza pe cont propriu, astfel incat culorile innegrite ajuta intr-adevar sa atraga atentia asupra scanteii lor naturale. Culorile ca un purpuriu / pruna sau maro vor face ochii verzi sa para mai vii.

trusa de machiaj profesional sleek makeup ochi verzi

Vrei sa cumperi Sleek Make Up Vintage Romance?

Naked 3 Urban Decay 12 nuante

Incercati sa folositi culori contrastante pentru ochii caprui. Aproape totul functioneaza cu ochi caprui, dar culorile care sunt opuse pe roata de culoare ca purpuriu sau teal vor ajuta intr-adevar sa aprofundeze maro de ochi. Cu toate acestea, culori cum ar fi somonul, un aur de cupru sau o lucrare maro roscat.

Pentru ochii de culoare brun deschis, incercati sa va lipiti de tonuri mai neutre, cum ar fi un roz deschis.

trusa de machiaj profesional naked ochi caprui

Vrei sa cumperi Naked 3 Urban Decay 12 nuante?

2. Recomandari de trusa de machiaj profesionala in functie de tonul pielii

O modalitate simpla de a determina tonul pielii este sa va uitati la venele dvs. in iluminatul natural. Daca apare albastru sau purpuriu, aveti o tona rece a pielii, care se aplica, de obicei, celor cu piele deschisa sau palida. Cu toate acestea, daca venele apar verde, aveti un ton al pielii calde si poate avea piele de masline. Daca nu puteti determina ce culoare sunt acestea, puteti avea un ton neutru al pielii si un ten mai intunecat.

De asemenea, poti decide daca arati mai bine in argint sau aur. Tonurile calde ale pielii arata cel mai bine in aur, in timp ce tonurile reci ale pielii arata cel mai bine in argint. Neutralii, pe de alta parte, arata la fel in ambele.

Rimmel London 002

Incercati culori neutre pentru tonuri calde ale pielii. Vrei sa lucrezi cu subtilitatile din piele, care tind sa fie galbene sau aurii. Folosind culori cum ar fi bronz, roz deschis, coral sau verde deschis va va ajuta sa va imbunatatiti culoarea naturala.

trusa de machiaj profesional rimmel ton cald

Vrei sa cumperi Rimmel London 002?

Make Up Beauty Ushas Blue Mark

Incercati culori argintii si albastre pentru tonuri de piele reci. Subtilitatile naturale pentru tipurile de piele reci sunt blues si roz, incercati astfel culori cum ar fi argint, teal, liliac sau gri pentru a va juca caracteristicile.

trusa de machiaj profesional make up ton rece

Vrei sa cumperi Make Up Beauty Ushas Blue Mark?

Make Up Revolution Fortune Favours the Brave

Experimentati cu totul pentru tonurile neutre ale pielii. Cei cu tonuri de piele neutre sunt destul de norocosi pentru a nu avea subtone clare, ceea ce inseamna ca pot scoate aproape orice culoare.

trusa de machiaj profesionala revolution ton neutru

Vrei sa cumperi Make Up Revolution Fortune Favours the Brave?

3. Recomandari de trusa de machiaj profesionala in functie de nuanta parului

Chiar daca parul este evidentiat sau colorat, incercati sa-l clasificati in una dintre nuantele principale: negru, maro, blond, rosu. Acest lucru va face mai usor atunci cand vine vorba de alegerea unui fard de ochi care functioneaza cel mai bine pentru dvs.

Miss Rose Blockbuster 3D

Incercati totul pentru parul negru si brun. Similar cu ochii caprui, toate culorile lucreaza cu parul negru / brun. Cu toate acestea, culorile indraznete, cum ar fi negru, violet, galben, verde sau maro, vor functiona intr-adevar in contrast cu culoarea parului. Pe de alta parte, daca aveti parul drept si intunecat, este mai bine sa ramanem in culori neutre, cum ar fi aurul si bejul sau alte pasteluri, astfel incat pielea dumneavoastra sa nu para zdrobita.

trusa de machiaj profesionista miss rose par maro

Vrei sa cumperi Miss Rose Blockbuster 3D?

Rimmel Magnifieyes BlushEdition

Incercati culori neutre sau naturale pentru par blond. Cei cu par blond au, de obicei, piele frumoasa sau palida, astfel incat culorile intunecate ale ochilor pot fi inversunate. Lipirea culorilor precum gri, roz, negru, albastru, auriu sau crema va spori culoarea naturala fara a va face sa va uitati vanatai sau obositi.

trusa de machiaj profesionala rimel par blond

Vrei sa cumperi Rimmel Magnifieyes BlushEdition?

Revolution Romantic Smoked

Incercati culori puternice pentru parul rosu. Deoarece parul rosu este deja indragostit in culori, nuante precum negru, roz, auriu, masline sau cupru vor ajuta parul sa iasa mai mult in evidenta, fara a distrage atentia de la acesta. Culorile prea stralucitoare pot trage focul departe de stralucirea parului.

trusa de machiaj profesionala revolution par rosu

Vrei sa cumperi Revolution Romantic Smoked?

Nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.