Cum sa alegeti cea mai buna pensula de blending

Pensula de blending este acel instrument introdus in arta machiajului pentru a estompa culorile. Scopul ei este acela de a ajuta fardurile sa capete o forma si o culoare naturala, fara linii dure sau asimetrice. Folosirea acesteia in mod corect conduce la obtinerea unui machiaj complet, elegant si armonios, care sa arate bine atat in poze, cat si in realitate.

Necesitatea unei pensule de blending a aparut odata cu aplicarea fardurilor pe pleoape. Fardurile au compozitii diferite, fapt ce conduce la finish-uri distincte. De asemenea, multitudinea de branduri si formule folosite pentru a crea fardurile de ochi demonstreaza faptul ca este nevoie de mai mult decat de un aplicator pentru a crea un machiaj.

Make-up artistii si iubitorii de make-up deopotriva folosesc pensule de blending mai ales in machiaj smokey eyes, deoarece este nevoie de estomparea culorilor inchise. Pe scurt, culorile deschise se aplica pe pleoapa mobila, pe centru si spre interior, iar spre exterior se intervine cu culori din ce in ce mai inchise pentru a crea definire. Folosind o pensula de blending pentru a combina culorile si pentru a face ca trecerea intre nuante sa nu fie atat de dura ajuta la crearea unui machiaj precum cel pe care il vedeti pe modele in reivste, ori in filme.

Pensula blending Kiko

Este o pensula de blending densa, cu peri sintetici de culoare neagra. Se curata usor si nu ii cad perii. Fiind o pensula extrem de moale, usureaza utilizarea si estompeaza in mod eficient fardurile.

Kiko Milano este un brand italienesc de produse cosmetice care a castigat popularitate si in Romania in ultimii ani.

Pensula blending Kiko

Vrei sa cumperi Pensula blending Kiko?

Pensula blending Nyx

NYX Professional Makeup are o serie de pensule de machiaj perfecte atat pentru incepatori cat si pentru profesionistii domeniului. Cu aceasta pensula de blending puteti aplica si estompa rapid fardul de ochi, dar si sa acoperi micile imperfectiuni aparute ulterior aplicarii fondului de ten deoarece este potrivita atat produselor pudra, cat si celor sub forma de crema.

Pensula blending Nyx

Vrei sa cumperi Pensula blending Nyx?

Pensula blending Dermacol

Fiind un brand de renume international, Dermacol s-a extins si pe partea de accesorii in materie de machiaj si arta machiajului. Aceasta pensula de blending este realizata din par natural, perfecta pentru a estompa fardurile.

Singurul dezavantaj este manerul de culoare alba care se poate murdari foarte usor.

Pensula blending Dermacol

Vrei sa cumperi Pensula blending Dermacol?

Pensula blending Real Techniques

Real  Techniques este cel mai cunoscut brand in materie de pensule de machiaj. Colectia de pensule PowderBleu se diferentiaza prin manerele de culoare albastra si prin firele din fibre sintetice extrem de dense cu ajutorul carora estomparea se efectueaza extrem de usor.

Pensula blending Real Techniques

Vrei sa cumperi Pensula blending Real Techniques?

Pensula blending – caracteristici

Pentru a alege pensula de blending potrivita nevoilor dumneaavoastra in materie de machiaj este nevoie sa intelegeti caracteristicile acestora si sa va ganditi si la raportul calitate-pret. Asadar, ce caracteristici indeplineste o pensula pentru blending?

Fire de par sintetic sau natural?

Pensulele de machiaj sunt create dintr-un maner si un capat din par sintetic sau natural. In timp ce manerul poate fi de lemn, plastic sau metal, firele de par sunt de origine animala sau de cele mai multe ori sintetice. Recomandarea noastra este sa le alegeti pe cele din par sintetic datorita impactului asupra naturii, pretului scazut si preciziei de care dau dovada.

Lungimea si greutatea manerului

Pentru a face blending, adica pentru a estompa culorile este nevoie de precizie si rabdare. Pensula trebuie sa aiba un maner usor si lung, astfel incat mana dumneavoastra sa fie catre exterior in timp ce o manevrati. Cu cat apropiati mai mult mana spre ochi pentru a tine pensula veti obtine linii tot mai dure, care se vor estompa extrem de greu. Pentru a nu obtine efectul invers, alegeti pensulele cu maner lung si folositi miscari circulare.

Pensula blending Koh

Dedicata iubitorilor de machiaje intense si complexe, pensula de blending KOH-I-NOOR este realizata din fire sintetice de ultima generatie pentru a nu irita tenul. Pensula este moale si usor rotunjita, dar destul de mare incat sa nu poata fi purtata intr-un portfard, ci mai degraba in geanta unui make-up artist.

Pensula blending Koh

Vrei sa cumperi Pensula blending Koh?

Pensula blending Da Vinci

Pensula de precizie Da vinci Classic este o pensula de blending ideala pentru estomparea eficienta a fardurilor de pe pleoape. Cu ajutorul liniilor fine si a unei maini usoare, fardurile se vor completa perfect, iar rezultatul obtinut va fi unul natural, fara linii dure.

Pensula blending Da Vinci

Vrei sa cumperi Pensula blending Da Vinci?

Pensula blending Sigma

De departe, Sigma Beauty este cel mai cunoscut brand producator de pensule de machiaj profesional. Sigma Beauty Eyes E25 pentru estompare este o pensula cu firi albi sintetici si maner de calitate, de culoare neagra. Pensula se poate folosi atat pentru aplicarea produselor sub forma de pudra, cat si pentru cele crema.

Pensula blending Sigma

Vrei sa cumperi Pensula blending Sigma?

Pensula blending Makeup Revolution

Pensulele ovale au castigat popularitate datorita firelor dense si usurintei cu care produsele crema se pot blendui in piele. Makeup Revolution a lansat o intreaga colectie de astfel de pensule ovale destinate tenului si ochilor pentru ca dumneavoastra sa puteti crea un machiaj elaborat in timp util.

Pensula blending Makeup Revolution

Vrei sa cumperi Pensula blending Sigma?

2 Comments
  1. Foarte util articolul, dar de ce nu puneti si tutoriale video? Ar fi de mare ajutor sa vedem cum trebuie sa folosim produsele prezentate.

    1. Vom lua in calcul pe viitor si aceasta posibilitate, insa nu in viitorul apropiat. Speram totusi ca materialele noastre sa fie destul de explicite si sa va ofere informatii de calitate.