Cat costa cele mai bune geluri UV?

Manichiura cu gel a devenit un statement al femeii moderne, in masura in care aspectul acesteia nu poate fi surclasat de oja traditionala. Suita de avantaje dovedite de un gel pentru unghii reflecta aspectul de lunga durata al nuantelor vibrante sub care se prezinta cele mai bune geluri UV, in timp ce costul unui astfel de produs este extrem de accesibil.

Desi pare ca doar femeile care investesc sume consistente in aspectul lor ingrijit si-ar permite o manichiura cu gel, in realitate, aceasta se dovedeste ofertanta pentru toate categoriile sociale, fiind o optiune rentabila si inspirata pentru un look desavarsit prin geluri UV ieftine.

De ce a devenit manichiura cu gel de unghii UV atat de populara in saloanele de infrumusetare?

Daca motivele pentru care femeile prefera manichiura cu gel in detrimentul celei traditionale ar fi comprimate in doar doua cuvinte acelea ar fi „optimizarea timpului”.

Lipsa timpului a devenit laitmotivul rutinei cotidiene, astfel ca nicio femeie nu mai este dispusa sa isi refaca manichiura o data pe saptamana, dincolo de retusurile necesare in urma efectuarii treburilor casnice. Astfel, cele mai bune geluri UV au devenit aliatul perfect al unui aspect ingrijit, desavarsit prin tehnica.

Top 5 avantaje ale unui gel pentru unghii UV

1. Asigura un aspect desavarsit

Spre deosebire de oja traditionala, care nu se aplica uniform, un gel de unghii UV prezinta avantajul de a oferi un aspect perfect, gratie aplicarii facile. Cu o textura se se adapteaza optim pe suprafata unghiei, un gel pentru unghii este solutia care va face sa straluciti pentru o perioada de timp semnificativa, degrevandu-va de episoadele stanjenitoare in care oja obisnuia sa se exfolieze de la baza unghiei.

Gel pentru unghii Moonbasa

Vrei sa cumperi gel pentru unghii Moonbasa?

2. Versatilitate si creativitate

Cele mai bune geluri UV nu sunt catalogate astfel doar datorita calitatii lor remarcabile, ci si datorita versatilitatii. Puteti construi adevarate povesti pe unghii cu ajutorul gelurilor UV, intrucat acestea nu se usuca imediat, culorile isi pastreaza autonomia (nu se amesteca printre ceilalti pigmenti) si se prezinta printr-o paleta infinita de nuante vibrante ideale atat pentru sezonul cald, cat si pentru sezonul rece.

Gel pentru unghii Sally Hansen Miracle

Vrei sa cumperi gel pentru unghii Sally Hansen Miracle?

3. Manichiura ieftina si rentabila

Manichiura cu gel este de departe cea mai rentabila optiune pentru femeile care doresc sa se bucure pentru un timp indelungat de o manichiura ca la carte. Pretul unui gel pentru unghii UV ieftin porneste de la 20 Ron si poate ajunge sa coste mai mult, in functie de brand, pigment si rezistenta promisa pe unghie. Desi veti fi tratate cu cele mai bune geluri UV profesionale, veti constata ca nota de plata finala va reprezenta mai putin decat suma pe care ati aloca-o in mod constant achizitionarii de oje traditionale.

Gel pentru unghii Cupio

Vrei sa cumperi Gel pentru unghii Cupio?

4. Rezistenta dovedita

Independent de brandul unui gel pentru unghii, rezistenta acestuia este garantata in 95% dintre cazuri. Criticile nu se datoreaza in celelalte cazuri calitatii produsului, ci tehnicii prin care acesta a fost aplicat pe unghie. Exista geluri UV ieftine care fac o treaba excelenta atunci cand sunt aplicate ca la carte, dar si geluri pentru unghii costisitoare care, printr-o tehnica nereusita, nu pot oferi rezultatele perfecte la care v-ati fi asteptat.

Gel pentru unghii Eveline

Vrei sa cumperi Gel pentru unghii Eveline?

5. Siguranta si fiabilitate

Cele mai bune geluri UV profesionale sunt sigure si nu afecteaza calitatea unghiei, independent de frecventa aplicarii. Contrar zvonurilor ca ar prejudicia sanatatea unghiei, un gel de unghii se constituie ca cea mai buna optiune pentru obtinerea manichiurii perfecte la care aspira orice femeie. Calitatea, rezistenta si plaja de culori prin care se prezinta fundamenteaza un trio excelent de motive pentru care ar trebui sa treci si tu la cele mai bune geluri pentru unghii si sa renunti definitiv la manichiura traditionala consumatoare de timp si bani.

Gel pentru unghii Max Factor

Vrei sa cumperi Gel pentru unghii Max Factor?

Mituri legate de manichiura cu geluri UV

1. Subtiaza unghia

Revenim la punctul 4 al avantajelor celor mai bune geluri pentru unghii: nu produsul degradeaza unghia, ci tehnica prin care acesta este aplicat. In mod cert, pilirea excesiva a unghiei, pentru generarea unui aspect neted, poate fi periculoasa. Gelul UV, insa, nu.

Gel pentru unghii AMV Nails

Vrei sa cumperi gel pentru unghii AMV Nails?

2. Se exfoliaza

Nici macar cel mai ieftin gel UV pentru unghii nu va va dezamagi atunci cand optati pentru manichiura cu gel. Secretul sta in tehnica si in respectarea pasilor de aplicare a gelului pe unghie. Desi dureaza mai mult decat aplicarea ojei traditionale, este de preferat sa alocati acest timp obtinerii unor rezultate totale, nu partiale.

Gel pentru unghii Mesauda Milano

Vrei sa cumperi gel pentru unghii Mesauda Milano?

3. Este scumpa

Este evident faptul ca cele mai bune geluri UV vor costa mai mult decat o oja traditionala, insa si rezultatele sunt diametral opuse. In timp ce manichiura cu gel poate dura pana la 4 saptamani, cea traditionala va poate promite o durata de maximum o saptamana. In plus, considerati achizitia unui gel pentru unghii drept o investitie: achizitionati o data, folositi pana la un an de zile!

Gel pentru unghii Melkior

Vrei sa cumperi gel pentru unghii Melkior?

Ce caracteristici regasim in cele mai bune geluri UV?

Oricat ne-am dori sa credem ca exista geluri UV profesionale independent de pret, acest criteriu se dovedeste a fi definitoriu atunci cand vine vorba despre calitate. Ce conteaza cu adevarat la un gel pentru unghii este continutul de substante cu potential de degradare a unghiei. Evitati un astfel de gel UV ieftin, daca alte femei au experimentat neplaceri din cauza sa.

Un factor important care stimuleaza popularitatea unui gel UV profesional este versatilitatea produsului, cu alte cuvinte cat de usor se poate utiliza si acasa, nu doar la saloanele de profil, pentru un plus de confort si un minimum de cost.

Nu in ultimul rand, gama de culori contribuie la identificarea unui gel pentru unghii bun. Daca produsul se regaseste in magazine intr-o paleta extinsa de nuante vibrante, inseamna ca producatorul investeste timp si calitate in aceste produse, motiv pentru care exista o cautare atat de mare in industria de beauty.

Nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.