Cele mai bune farduri pentru sprancene

Cele mai bune farduri pentru sprancene sunt acelea care rezista si va contureaza perfect chipul. In general, fardurile pentru sprancene sunt un produs de machiaj excelent folosit de make-up artisti, dar si de impatimitele in arta machiajului sau de persoanele interesate de schimbarea formei sprancenelor. Deoarece sprancele incadreza chipul si forma acestora schimba foarte mult fizionomia fetei, este extrem de important sa utilizati produse speciale pentru a le stiliza.

Adaugarea unor farduri pentru sprancene in colectia dumneavoastra de produse de machiaj presupune constientizarea importantei unei forme reusite a sprancenelor, potrivita fizionomiei si trasaturilor naturale. Astfel de produse vin in diferite forme, fardurile de sprancene fiind sub forma de pudra, gel, ori chiar seturi/ kit-uri in interiorul carora veti gasi texturi si culori diferite. Alegerea fardului ideal de sprancene depinde de anumiti factori precum:

  • Culoarea fardurilor sa fie apropiata de cea a parului natural 

S-au dus vremurile in care toate femeile purtau sprancene negre si subtiri. Se poarta sprancene cat mai naturale, bushy (dese, netunse) si colorate intens. Un astfel de look denota tinerete, jovialitate si naturalete. In cazul persoanelor cu parul vopsit se recomanda si vopsirea sprancenelor pentru a elimina diferentele de culoare, dar daca schimbarea nu este permanenta, puteti alege un fard cu un ton/doua mai inchis sau mai deschis pentru a acoperi diferentele de culoare.

  • Consistenta fardurilor (crema, pudra, ceara)

Daca decideti sa achizitionati un kit de sprancene, veti observa in general mai multe culori de farduri, de consistenta diferita. Majoritatea au o nuanta deschisa dedicata partii interioare a sprancenelor si o nuanta mai inchisa pentru a fi utilizata spre exterior. Acestea au o consistenta pudrata sau cremoasa, ambele fiind aplicate cu o pensula de precizie. Cea din urma este o ceara utilizata special pentru a fixa culorile si pentru a face machiajul rezistent, astfel incat sprancenele sa arate proaspat conturate pe tot parcursul zilei.

Cele mai bune farduri pentru sprancene

Rimmel London fard sprancene

Aceasta mini trusa de farduri de sprancene este ideala pentru a fi purtata in portfard. Contine un fard mat care poate fi achizitionat in diferite nuante si o ceara pentru fixare. Cele doua pensule din tursa sunt in formant mini, una fiind cu perii taiati in diagonala pentru a trasa linii fine, iar cealalta pensula este spolling, asemanatoare cu periile de mascare pentru a pieptana si defini sprancenele.

Rimmel London fard sprancene

Vrei sa cumperi Rimmel London fard sprancene?

Maybelline New York fard sprancene

Acest fard de sprancene de la Maybelline New York are o textura cremoasa, fiind necesara o pensula dedicata pentru a contura si pentru a umple golurile din sprancene. O astfel de textura o transforma intr-un produs extrem de versatil, usor de aplicat, de sters si totodata rezistent pe tenul dumneavoastra.

Maybelline New York fard sprancene

Vrei sa cumperi Maybelline New York fard sprancene?

Max Factor fard sprancene

Acest kit de sprancene este o trusa completa. Desi pare mica la prima vedere, contine toate elementele necesare unei conturari de sprancene de invidiat. Cele patru nuante pot fi folosite si pe pleoape, iar in functie de culoarea sprancenelor dumneavoastra veti utiliza o nuanta de maro, iar nuanta ce amai deschisa  oveti aplica pe punctele inalte din zona ochilor (sub spranceana si in coltul interior al ochiului).

Max Factor fard sprancene

Vrei sa cumperi Max Factor fard sprancene?

Makeup Revolution fard sprancene

Makeup Revolution revolutioneaza ideea de conturare a sprancenelor prin nserarea tuturor elementelor necesare intr-o astfel de trusa. In interior veti gasi o pensula precisa si o penseta travel size, ideala pentru mici retusuri. Cele doua nuante de maro se pot folosi impreuna sau separat, in functie de intensitatea sprancenelor, iar nuanta din stanga sus este dedicata corectarii. Nu in ultimul rand, nuanta cea mai deschisa se aplica pe punctele inalte pentru un efect de durata.

Makeup Revolution fard sprancene

Vrei sa cumperi Makeup Revolution fard sprancene?

IDC Institute Kit sprancene

Daca va doriti sprancene stilizate in orice moment al zilei, acest kit de la IDC Institute contine tot ce aveti nevoie. Doua nuante de maro si doua nuante pentru corectare si fixare, astfel incat sprancenele dumneavoastra sa fie intotdeauna in concordanta cu nuanta naturala a parului. Pensula si penseta sunt un real ajutor in timpul calatoriilor, insa piesa de rezistenta este reprezentata de oglinda care va permite sa va refaceti sprancenele chiar daca nu usnteti in fata masutei de machiaj.

IDC Institute Kit sprancene

Vrei sa cumperi IDC Institute Kit sprancene?

Tips & tricks in materie de farduri de sprancene

Daca nu aveti un fard de sprancene in colectie, puteti folosi un fard de ploape. Cum asa? Ei bine, aveti nevoie doar de un fard mat a carui culoare sa fie apropiata de culoarea firelor naturale de par.

Pentru a obtine aspectul unor sprancene naturale, aveti nevoie de o pensula de precizie cu peri scurti si rigizi cu ajutorul careia sa trasati linii fine, asemanatoare firelor de par. Astfel de pensule au doua capete, celalalt capat fiind ideal pentru a estompa culorile si pentru a acoperi golurile din sprancene.

Odata aplicat fardul de sprancene veti avea nevoie de un corector sau de un anticearcan pentru a acoperi eventualele greseli. Corectorul se aplica pe conturul exterior al sprancenelor, insa nu prea mult pentru a nu induce ideea de sprancene extrem de conturate, veti dori sa pastrati un aspect natural, nu unul dramatic.

Pentru a fixa sprancenele date cu fard special puteti aplica un gel de sprancene, rimel de sprancene, ceara din kit-ul de conturare a sprancenelor sau puteti folosi chiar fixativ. Doua sau trei pufuri de fixativ pe o pensula pentru sprancene si utilizarea acesteia pentru a le pieptana si pentru a netezi firele de par vatransforma complet sprancenele si le va face sa reziste impecabil pe tot parcursul zilei.

Bourjois trusa pentru sprancene

Trusa de sprancene Bourjois contine culorile necesare atat pentru persoanele blonde, cat si pentru cele cu parul inchis la culoare. Nuantele se pot mixa pentru a obtine un aspect cat mai natural, iar nuanta deschisa se foloseste pe punctele inalte ale fetei pentru a crea contur.

Bourjois trusa pentru sprancene

Vrei sa cumperi Bourjois trusa pentru sprancene?

Ardell fard sprancene

Acest fard de sprancene este mat si vine la pachet cu o pensula mica si o oglinda perfecta pentru a face retusuri mai ales daca sunteti des plecata in calatorii. Fardul este disponibil in doua nuante, iar culoarea se poate inchide aplicand mai mult produs pentru intensificare.

Ardell fard sprancene

Vrei sa cumperi Catrice set sprancene?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.