Ce produse și accesorii ar trebui să conțină un kit de machiaj complet?

Fie că sunteți novice în arta machiajului sau doriți să începeți o carieră de make-up artist, aveți nevoie de un kit profesional de machiaj. Produsele pe care le folosiți trebuie să fie de înaltă calitate și adaptate nevoilor tenului. Nu aveți nevoie de foarte multe produse pentru a efectua machiaje complexe, ci mai degrabă de un set de produse și accesorii versatile, care să vă permită să vă jucați cu imaginația. Majoritatea produselor se pot utiliza în scopuri multiple, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de cele mai noi apariții de pe piață în timp ce vă mențineți asupra unui buget strict alocat acestei pasiuni care se poate transforma foarte ușor într-o meserie.

Ce produse se regăsesc într-un kit profesional de machiaj?

Pensule de machiaj

Orice machiaj poate ieși fabulos dacă utilizați pensulele potrivite. Din kit-ul dumneavoastră nu ar trebui să lipsească propriul set de pensule profesionale de machiaj. Fie că optați pentru pensule individuale, ori un set, ideal ar fi să vă axați pe pensulele cu scopuri multiple, ori cu mai multe capete.

O pensulă densă de mărime medie va fi potrivită pentru aplicarea fondului de ten, dar și pentru setarea cu pudră și aplicarea unui fard de obraz. Pentru machiajul ochilor ar trebui să aveți pensule plate cu care să aplicați fardul, o pensulă cu perii mari pentru a difuza culorile și o pensulă cu perii mici pentru detalii. În acest fel, puteți obține un machiaj complet cu doar câteva pensule în colecția dumneavoastră.

Pensule de machiaj de calitate

Vrei sa cumperi pensule de machiaj profesionale?

Fond de ten și pudră

Fondul de ten trebuie adaptat tipului de ten și problemelor acestuia, dar și anotimpului. Pe timpul iernii este cel mai probabil ca nuanța de fond de ten de pe timpul verii să nu vi se mai potrivească și să fiți nevoite să achiziționați varianta cu un ton, sau chiar două mai deschise. Din punct de vedere al versatilității, dacă aveți un fond de ten, ori o pudră în mai multe nuanțe le puteți folosi pentru conturarea feței. Produsele deschise pot fi aplicate pe zonele feței unde doriți iluminare, iar pentru a subția pomeții, ori nasul, puteți aplica pe ten nuanțele mai închise.

Fond de ten si pudra

Vrei sa cumperi fond de ten sau pudră?

Farduri de pleoape

Fardurile de pleoape se pot achiziționa separat, în palete de machiaj, ori în palete personalizate chiar de dumneavoastră. Fardurile au diferite texturi și efecte. În funcție de preferințe, puteți opta pentru farduri mate, sidefate, sau chiar pigmenți.

Paletele de farduri sunt cea mai bună alegere deoarece conțin o varietate de culori complementare din care puteți obține machiaje de zi, dar și de noapte. Acestea vin în general cu o pensulă și o oglindă generoasă, fapt pentru care le puteți lua și în călătorii. O paletă completă ar trebui să conțină atât farduri mate cât și farduri sidefate pentru a putea realiza machiaje potrivite oricărui eveniment.

Farduri de pleoape

Vrei sa cumperi farduri de pleoape?

Produse pentru gene și sprâncene

Sprâncenele încadrează chipul, așa că trebuie să le acordați mare atenție. Pentru umplerea spațiilor goale puteți folosi pudră de sprâncene ori un creion cu care să puteți trasa linii fine. La final puteți aplica un rimel de sprâncene incolor pentru a seta produsul. Machiajul ochilor va fi completat de un creion negru și un rimel care va alungi genele, iar pentru un efect dramatic puteți aplica gene false.

Kit pentru sprancene

Vrei sa cumperi produse pentru gene și sprâncene?

Rujuri și creioane de buze

Rujurile mate sunt în continuare în tendințe și pentru a testa mai multe nuanțe și texturi ar fi ideal să vă achiziționați un set de rujuri. Nu trebuie să uitați nici de creioanele de buze pe care le veți aplica pentru a crea iluzia de buze mai mari și mai pline.

Ruj rosu pentru buze

Vrei sa cumperi rujuri și creioane de buze?

Accesorii pentru machiaj

Colecția dumneavoastră de machiaj se încheie cu accesoriile. Aveți nevoie de cleștișor pentru gene, oglindă, ascuțitoare pentru creioane și un portfard, ori o geantă în care să puteți transporta produsele.

Accesorii pentru machiaj

Vrei sa cumperi accesorii pentru machiaj?

În concluzie, puteți obține un kit profesional cu puține produse și imaginație. În machiaj trebuie să îndrăzniți și să găsiți stilul care vi se potrivește. Odată ce ați procurat produsele și v-ați dezvoltat îndemânarea necesară, nimic nu vă va opri din crearea unor machiaje impresionante!

Nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.