Cat ar trebui sa dai pe o pereche de gene false

Genele false sunt un accesoriu extravagant adaugat unui machiaj de seara, dar sunt utilizate cu preponderent de catre maek-up artisti pentru persoanele care urmeaza sa joace intr-un film, o reclama, ori intr-un spectacol.

Aplicarea genelor false nu este dificila, dar necesita dexteritate si putin exercitiu pana veti incepe sa deprindeti aceasta noua abilitate. Din fericire, exista o multitudine de clipuri pe youtube in care se explica procesul pas cu pas. Tot datorita internetului, genele false au castigat popularitate, fiind utilizate chiar si in viata de zi cu zi de catre persoanele pasionate de machiaj, ori de acelea dintre dumnavoastra care vor sa mascheze niste gene rare sau chiar arse.

Ca si clasificare, genele false se deosebesc in functie de efectul oferit, de forma in care vin comercializate si parul din care sunt confectionate, astfel:

  • Gene false tip banda sau smocuri

Genele flase tip banda sunt mai usor si mai rapid de aplicat, dar cele smocuri ofera un aspect mult mai natural. De asemenea, cele tip smoc vin intr-o cnaittate mult mai mare, dar pretul nu difera foarte mult de cel al modelelor tip banda.

  • Gene false simple sau cu efect dramatic

Din moment ce genele false sunt apreciate foarte mult de artisti, este inevitabil ca o mare parte sa fie dramatice, colorate, sa prezinte curburi deosebite sau chiar diferite accesorii spre exterior. Acestea se folosesc mai mult la piesele de teatru sau de circ, dar se pot aplica si la un machiaj de Halloween.

  • Gene false din par natural sau artificial

Genele false din par natural, asa cum era de asteptat, arata foarte bine si se pot confunda cu genele naturale foarte usor. Cele artificiale pot reprezent aun chin pentru ochii dumneavoastra deoarece sunt mai grele, insa daca le alegeti cu atentie puteti achiziitona gene false din par fals de calitate.

Ce pret au genele false?

Preturile genelor false variaza in functie de gramaj, efectul obtinut si bineinteles, brand. Pretul pentru o pereche de gene false poate porni de la 10-15 lei pentru cele simple, de la un brand necunoscut,dar pot ajunge si la sute de lei o pereche.

Poate parea un pret cam mare sa achitati zeci sau poate chiar sute de lei pe o pereche de gene false. Aceasta reactie se datoreaza faptului ca vazand o singura pereche aveti impresia ca platiti pentru un produs pe care il veti utiliza o singura data. Insa genele false se pot refolosi la nesfarsit. Un motiv in plus sa apreciati make-up artistii care includ genele false in pretul machiajului.

Pont: Genele false nu sunt de unica folosinta. Pastrati ambalajul original pentru a avea in ce sa le depozitati dupa ce le-ati purtat prima oara. Genele false pot fi purtate de mai multe ori, fiind necesar sa aplicati altele abia cand aspectul acestora sufera modificari. Iar daca va sunt aplicate gene false la un make-up artist, aflati ca acele gene au fost pentru prima oara folosite pe dumneaovastra. Solicitati cutia in care au venit pentru a le putea lua acasa si refolosi. 

Ardell gene false naturale

Genele false Ardell din gama Natural sunt perfecte pentru a crea un look de zi. Sunt fabricate din par 100% natural si pot fi reaplicate. Acest tip de gene sunt destul de dese si lungi, dar daca este nevoie, le puteti scurta cu o forfecuta.

Ardell gene false naturale

Vrei sa cumperi Ardell gene false naturale?

Artdeco gene false

Genele false Artdeco ofera un efect de intensificare si senzualitate privirii. Sunt usor de aplicat si de dat jos si se pot scurta, astfel incat sa se plieze formei naturale a ochilor.

Artdeco gene false

Vrei sa cumperi Artdeco gene false?

Bloom gene false par natural

Genele false de la Bloom sunt disponibile in mai multe variante, in functie de efectul pe care doriti sa il obtineti. Acestea intensifica privirea si completeaza look-ul mai ales daca aveti gene rare. Confera iluzia optica de ochi mariti si profunzime.

Bloom gene false par natural

Vrei sa cumperi Bloom gene false par natural?

Catrice gene false smocuri

Este recomandat sa aveti gene false sub forma de smocuri deoarece cu ele puteti obtine un aspect mult mai natural. In mod normal, genele sunt mai dese spre coltul exterior al ochilor, iar cu aceste gene false puteti accentua acest aspect.

Catrice gene false smocuri

Vrei sa cumperi Catrice gene false smocuri?

PLH Beauty gene false 3D

Daca doriti sa obtineti un efect dramatic, genele false PLH Beauty cu efect 3D sunt ideala. Se aplica usor si rapid, iar aspectul este unul natural, desi sunt confecitonata din par artificial. Firele sunt dese si sunt ideala pentru a crea un look de seara.

PLH Beauty gene false 3D

Vrei sa cumperi PLH Beauty gene false 3D?

Cum aplicam genele false?

Odata achizitionate genele false, trebuie sa tineti cont ca veti mai avea nevoie de cateva accesorii pentru a le aplica. Va fi nevoie de un adeziv, ori de un lipici cu care sa le fixati. Asadar, cum aplicam corect genele false?

Daca aveti gene tip banda, luati genele cu o penseta si incercati sa le aplicati cat mai aproape de linia genelor dumneavoastra naturale. In prealabil, aplicati pe gen putin adeziv. Dupa ce ati fixat genele cu ajutorul pensetei, mentineti presat pret de cateva secunde, apoi asteptati ca adezivul sa devina incolor si puteti reveni cu mascara sau o perie de mascara pentru retusuri. Acest truc va ajuta sa va faceti genele naturale sa se „piarda” in cele false.

Daca aveti gene false smocuri, folositi aceeasi tehnica, dar va fi nevoie de mai multa rabdare deoarece va trbeuie sa repetati aceiasi pasi pentru fiecare smoc aplicat. Pentru un efect mai natural, puteti opta sa aplicati gene false doar in coltul exterior al ochilor.

Pont: Genele false trebuie sa respecte forma naturala a ochiului. Puneti mai intai genele fara adeziv pentru a analiza daca nu cumva este nevoie sa le tundeti. Cu ajutorul unei forfecute, taiati excesul daca este necesar. 

Adeziv gene false

Adezivul DUO pentru gene false este cel mai cunoscut produs de lipire a genelor de pe piata. Se aplica pe banda genelor false sau pe smocuri pentru a le fixa o zi intreaga. Culoarea produsului este alba, dar are uscare rapida si in sucrt timp devine incolor, astfel incat sa nu se observe.

Adeziv gene false

Vrei sa cumperi Adeziv gene false?

2 Comments
  1. Eu inca nu am incercat sa imi aplic gene false, insa cu ajutorul acestui articol am gasit cateva modele care chiar imi plac. O sa achizitionez cateva alaturi de lipiciul special si sper sa imi iasa un machiaj superb!