Care este cel mai bun balsam de buze de pe piata?

Cel mai bun balsam de buze este acel produs de hidratare al buzelor care isi face treaba excelent si nu costa foarte multi bani. Deseori suntem tentate sa spunem pas produselor de ingrijire, considerand produsele de make-up indejauns pentru crearea unui look complet, insa produsele precum balsamul de buze sunt indispensabile. Pe langa faptul ca ne ajuta buzele sa fie hidratate si protejate de schimbarile climatice bruste, un balsam de buze bun va facilita aplicarea rujurilor, transformand buzele in unele mai sanatoase, mai pline si mai stralucitoare.

Hidratarea buzelor este extrem de importanta. Nimanui nu ii place senzatia de buze uscate si crapate, iar fara o ingrijire asidua, acea senzatie poate aparea in orice anotimp, nu doar iarna. Stiai de exemplu ca buzele trebuie si ele protejate de razele UV? Tocmai de aceea, marii producatori de produse de ingrijire au adus pe piata compozitii de balsamuri de buze imbogatite cu SPF pentru a spori gradul de protectie impotriva arsurilor si dezvoltarii afectiunilor de piele.

Cel mai bun balsam de buze

Pentru a alege cel mai bun balsam de buze, este important sa treci in revista o serie de criterii. Astfel de criterii pot tine cont de sfaturile specialistilor, ori strict de preferintele tale personale. Un lucru este sigur, balsamul de buze trebuie sa hidrateze, aceasta find conditia pe care trebuie neaparat sa o indeplineasca, indiferent de consistenta, forma, brand sau pret.

Balsamul de buze este un produs relativ simplu, insa pentru a te asigura ca alegi unul intens hidratant, citeste eticheta si verifica ingreidentele. Ar trebui sa regaeti urmatoarele ingrediente:

  • vaselina
  • ulei de cocos
  • vitamina A sau E
  • extracte naturale de fructe

Astfel de ingrediente garanteaza hidratarea intensa a buzelor si le confera stralucire, ajutandu-le sa devina mai sanatoase si mai pline. Nu este nevoie de toate acestea, unul dintre aceste ingrediente fiind mai mult decat suficient.

Un alt aspect demn de luat in considerare este forma, respectiv consistenta balsamului de buze. Cele clasice se gasesc sub forma unui stick, sau baton, aceasta fiind cea mai usor de aplicat metoda, iar preturile pentru astfel de consistente sunt in general foarte mici. Astfel de balsamuri de buze sunt ideale daca iti doresti o aplicare rapida si daca esti singura care foloseste produsul. Iti recomandam sa ai grija cu depozitarea, deoarece le tamperaturi ridicate batonul se poate topi.

O alta forma pe care balsamul de buze o poate lua este cea de ruj, fiind ambalat exact ca un ruj clasic. Se poate, de asemenea, insera compozitia intr-un ambalaj care sa faciliteze aplicarea, apasand produsul pentru a scoate la iveala balsamul. Acestea sunt ideale pentru orice anotimp, neexistand pericolul de topire.

Un alt mod de depozitare al balsamurilor de buze folosit de producatori este reprezentat de recipiente. Desi este mai greu de aplicat, fiind nevoie de degete sau de o pensula de buze curate, cantitatea de produs este mai mare si prin urmare, iti va ajunge mai mult timp.

Recomandari de balsam de buze

Balsam de buze Sabio

Balsamul de buze de la Sabio este un produs de hidratare clasic, sub forma de tub, fapt ce faciliteaza aplicarea. Realizat din produse 100% organice, va oferi buzelor tale stralucirea si hidratarea necesara, pastrandu-le moi si catifelate pe tot parcursul zilei.

Balsam de buze Sabio

Vrei sa cumperi Balsam de buze Sabio?

Balsam de buze Clarins

Daca iti doresti un produs high-end, acest balsam de buze de la Clarins raspunde afirmativ tuturor nevoilor tale. Usor de aplicat datorita varfului cu dozare excelenta, acest balsam de buze hidrateaza intens buzele si le ofera protectie impotriva schimbarilor bruste de temperatura.

Balsam de buze Clarins

Vrei sa cumperi Balsam de buze Clarins?

Balsam de buze Di Palmo

Aceasta miniatura de balsam de buze este perfecta pentru a fi purtata in geanta, in portfard, ori chiar intr-un buzunar al hainei, in zilele in care esti pe fuga, dar nu iti doresti buze crapate. Se aplica rapid cu ajutorul buricelor degetelor, iar extractul de cirese ofera buzelor culoare.

Balsam de buze Di Palmo

Vrei sa cumperi Balsam de buze Di Palmo?

Balsam de buze Green

Acest balsam de buze marca proprie Marionnaud, este realizat din produse 100% naturale, printre care si mult iubitul ulei de cocos. Acest ulei este utilizat in productia multor produse de ingrijire, insa pentru buze este cu totul special, oferindu-le ingrijire, protectie si stralucire.

Balsam de buze Green

Vrei sa cumperi Balsam de buze Green?

Balsam de buze Human Kind

Balsamul de buze Human Kind este bland, usor de aplicat si de depozitat. Datorita formei sale de baton trebuie sa ai grija cu el in timpul perioadelor cu temperaturi ridicate. Astfel de batoane de buze se pot topi daca sunt lasate in proximitatea unei surse de caldura.

Balsam de buze Human Kind

Vrei sa cumperi Balsam de buze Human Kind?

Balsam de buze Catrice

Catrice este unul dintre cele mai indragite brand-uri cand vine vorba de produse bune la preturi accesibile. Acest balsam de buze are forma unui ruj clasic, insa culoarea pe care o ofera buzelor este aproape insesizabila, acentul fiind pus pe hidratare, ci nu pe intensitate.

Balsam de buze Catrice

Vrei sa cumperi Balsam de buze Catrice?

Nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.